Ünnepeljünk decemberben!

Ugye mindannyian szeretünk sétálni a hóban, ölelkezni a fagyöngy alatt, megajándékozni a szeretteinket és egy kicsit elszabadulni a munkából? Egy forró bögre tea kortyolása egy hideg reggelen, a karácsonyfa felállításának öröme, a meleg téli pulcsik viseletének kényelme, és a gyapjútakaró alatti nyújtózkodás élvezete. Ez az a hónap, amikor a legtöbb alkalom nyílik az ünneplésre: Mikulás, Szenteste, Karácsony, Szilveszter napja. Az emberek boldogabbak, díszekkel dekorálják ki az otthonunkat, ajándékokat csomagolnak és finomakat sütnek, főznek, amelyeket közösen fogyasztanak el.

 

A családi együttlét öröme, az év végi programok tervezésének izgalma és a karácsonyi dalok hallgatásának a hangulata. Mindannyian újra és újra szerelembe esünk a december vidámságával és bőségével. Ez az időszak boldog emlékeket ébreszt fel bennünk a gyerekkorunkból, a családi együttlétekről és az ünnepi jótékonykodásról. Nevetsz, táncolsz, úgy szeretsz mint még soha, és hirtelen…az élet egy pillanatra tökéletes.

 

Aztán december végén, az evés-ivás és a mulatozások után eljön az idő, hogy előröl kezdjünk mindent. Megkapjuk a lehetőséget arra, hogy lezárjuk magunkban azokat a dolgokat, amik nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna. Új kihívásokra és új kalandokra fókuszálunk. Szóval ne szalasszuk el a lehetőségét annak, hogy a december varázsát átéljük. Álljunk meg egy pillanatra és élvezzük ki ezt a különleges időszakot, igyunk egy bögre forró csokit, nézzük, ahogy a gyerekek hóembert építenek és töltsünk minőségi időt együtt a szeretteinkkel! Tartsunk egy kis szünetet és élvezzük az ünnepi mulatságokat, ajándékozzuk meg egymást és tegyük egy kicsit szebbé mások számára is ezt az időszakot!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vélemény, hozzászólás?