Ünnepeljünk decemberben!

Ugye mindannyian szeretünk sétálni a hóban, ölelkezni a fagyöngy alatt, megajándékozni a szeretteinket és egy kicsit elszabadulni a munkából? Egy forró bögre tea kortyolása egy hideg reggelen, a karácsonyfa felállításának öröme, a meleg téli pulcsik viseletének kényelme, és a gyapjútakaró alatti nyújtózkodás élvezete. Ez az a hónap, amikor a legtöbb alkalom nyílik az ünneplésre: Mikulás, Szenteste, Karácsony, Szilveszter napja. Az emberek boldogabbak, díszekkel dekorálják ki az otthonunkat, ajándékokat csomagolnak és finomakat sütnek, főznek, amelyeket közösen fogyasztanak el.

 

A családi együttlét öröme, az év végi programok tervezésének izgalma és a karácsonyi dalok hallgatásának a hangulata. Mindannyian újra és újra szerelembe esünk a december vidámságával és bőségével. Ez az időszak boldog emlékeket ébreszt fel bennünk a gyerekkorunkból, a családi együttlétekről és az ünnepi jótékonykodásról. Nevetsz, táncolsz, úgy szeretsz mint még soha, és hirtelen…az élet egy pillanatra tökéletes.

 

Aztán december végén, az evés-ivás és a mulatozások után eljön az idő, hogy előröl kezdjünk mindent. Megkapjuk a lehetőséget arra, hogy lezárjuk magunkban azokat a dolgokat, amik nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna. Új kihívásokra és új kalandokra fókuszálunk. Szóval ne szalasszuk el a lehetőségét annak, hogy a december varázsát átéljük. Álljunk meg egy pillanatra és élvezzük ki ezt a különleges időszakot, igyunk egy bögre forró csokit, nézzük, ahogy a gyerekek hóembert építenek és töltsünk minőségi időt együtt a szeretteinkkel! Tartsunk egy kis szünetet és élvezzük az ünnepi mulatságokat, ajándékozzuk meg egymást és tegyük egy kicsit szebbé mások számára is ezt az időszakot!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vélemény, hozzászólás?