Rólunk

Átrendezzük az életmódunkat

Belefáradtunk abba, hogy olyan életet éljünk, ami nem szolgálja a valódi, igaz önmagunkat. Tudattalan élet, tele élvezeti cikkek fogyasztásával és munkával. Ebben az életformában csak nagyon kevés idő jut az igazi öngondoskodásra és a spirituális gyakorlatokra.

Átformáltuk az életstílusunkat és ígéretet tettünk magunknak, hogy tudatosan fogunk élni, lelassítunk, a jóga és meditációs gyakorlatok pedig a mindennapjaink szerves részét fogják képezni.

Körbe néztünk és azt láttuk, hogy nagyon sokan élnek tudattalanul, boldogtalanul, lélektelenül, közel a kiégéshez. A fő célunk itt a LotusMalánál, hogy hozzásegítsünk egy egészéges, kiegyensúlyozott életformához. Azt szeretnénk, hogy felhasználd az energiáidat és megtaláld a kincset saját magadban.  

Az ősi bölcsességeket, szent tanokat egyesítve a modern elme és szellem tudományával, pszichológiájával, szeretnénk, ha ez különbséget jelentene az életedben és magad javára tudnád őket fordítani.

 

Pár szó a csapatunkról

Akár még csak most indultál el az önfelfedezés útján, akár egy alkalmi meditáló vagy, vagy egy gyakorlott jógázó, ez mindenképp megfelelő hely számodra. Együtt veszünk részt ezen az utazáson, ezért megígérhetjük, hogy megosztjuk veled a tapasztalatainkat, és megfelelő eszközöket, információkat nyújtunk számodra ahhoz, hogy segítsenek inspirálni és motiválni téged.
A LotusMala csapata határozottan hisz a karmában és jóindulatot áraszt, tehát arra törekszünk, hogy mindenkit igaz együttérzésben részesítsünk.

Néhány szó a küldetésünkről

A LotusMala arra törekszik, hogy segítsen neked egyensúlyt, harmóniát és belső békét találni a mai modern világban. Ennek fényében céltudatos termékkínálatunk és információ szolgáltatásunk kínál lehetőséget.

Egyedi termékek

Igyekeztünk kapcsolatba lépni szakavatott malakészítőkkel a Föld leginspirálóbb régióiból, és a legminőségibb ékszereket kiválogatni

Vásárlói élmény

Szívügyünknek tartjuk a vásárlókkal való kapcsolatot, azt szeretnénk, ha minden velünk történő együttműködés mosolyt csalna az arcodra!

Céltudatos termékek

Úgy válogattuk össze a termékeinket, hogy jelentőségteljes helyet foglaljanak el az életedben és a spirituális utazásod során

Megosztás

A közösségi médiánkon és a blogunkon keresztül ingyenesen szeretnénk megosztani veled minél több tudást spirituális életmódról

Elégedettségi garancia

Biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogod a termékeinket, ezért is alkalmazzuk a 30 napos visszafizetési garancia irányelvünket

Segítség

Manapság a rohanó, hektikus modern világ képes kihozni néha az emberből a legjobb énjét. A LotusMala segít neked újrakapcsolódni a belső önmagaddal és egyensúlyt találni