LotusMala Howlit nyaklánc

A LotusMala Howlit nyaklánc mindamellett, hogy tökéletes eszköz meditációhoz és jógához, még egy gyönyörű ékszerként is funkcionál, amely minden öltözékhez tökéletesen illeszkedik.

Ez az ékszer békés és nyugtató energiákkal van ellátva. Csodakőként szolgál a feszült érzelmi állapotok megnyugtatásakor. Meditáció során viselőjét összekapcsolja a magasabb szellemi tudattal.

Nyakláncként hordhatod, vagy a csuklódon többször áttekerve karkötőként.

 • Nagyjából 90 cm hosszú, rugalmas láncra fűzött, 8 mm átmérőjű gyöngyökből áll.
 • Valódi ásványokból, kézzel készített ékszer.
 • Budhista papok által megáldott fűzér.

9 900 Ft

 • A második termék olcsóbb

  • 7900 Ft

Valódi ásványok

Minden ékszer eredeti, természetes és minőségi ásványokból készült

Kézzel készült

Gyakorlott malakészítők, sajátkezűleg állítják össze Indiában és Balin

Megáldott ékszerek

Buddhista papok által megáldott ékszer a spiritualitás biztosítéka

Több, mint egy ékszer

Jelentőségteljes eszköz

A howlitot gyakran viselik a türelem emlékeztetőjeként. A márványozott mintájú követ a belső nyugalommal és a stresszoldással társítják. A túlzottan aktív elmét is képes lecsillapítani.

Ez a tradicionális buddhista mala ékszer:

Adatok

 • Rugalmas
 • 108 db, 8 mm-es gyöngyök
 • Hosszúság: kb. 90 cm
 • A lótuszvirág az önmegvalósítás szimbóluma
 • Anyagok: drágakövek, természetes howlit, rudraksha magok
 • Fém medál

szerepe

A mala gyöngyöket a hagyományok szerint imádsághoz és meditációhoz használták, de ugyanúgy alkalmazhatóak meghatározott szándékunk bevonzására és összpontosításra is. Tehát nem kell vallásosnak lenned, vagy spirituális gyakorlatokat űznöd ahhoz, hogy legyen egy Malád. Viselheted emlékeztetőül a szándákaid és céljaid eléréséhez, valamint egy nyugodtabb elme, test és szellem megvalósulásának érdekében.

A howlit viselésének jótékony hatásai vannak

Higgadtságot kölcsönöz

Türelemre tanít, hogy meghallgass másokat. Elmélyíti az önmagad és mások iránti szereteted

Tisztító hatású

Segít kiüríteni a testi, az emocionális és a lelki mérgeket is. Egy ilyen méregtelenítés ellazítja a szellemet és a lelket

Fogyókúrázók köve

Segít a salaktalanításban, élénkíti az emésztést és a szervezet méregtelenítését. Csökkenti a koleszterinszintet

Gyomorproblémák ellen

Emésztési problémák és gyomorfájás esetén is hasznos.
Enyhíti a bélzavarokat, a gyomorémelygést és a hányingert

Egészségügyileg előnyös

Görcsoldó hatású. Fejfájás és migrén esetén is segít. Gátolja a véralvadást, ezzel csökken a trombózis veszélye. Erősíti a fogakat, a szívet és az ereket.

Akaratot, kitartást erősíti

Mind fizikai mind lelki síkon megerősít. Lebontja a gátlásokat testben és lélekben egyaránt, ezáltal céljaid elérésére ösztönöz 

A howlit ásványról

A howlit emlékeztet a benned rejlő erőre, és arra ösztönöz, hogy ezt az energiát használd, irányítsad a saját éned gyógyítása felé, és hasznosítsd ennek érdekében.
Ez a kő táplálja és megvilágítja a mennyei testedet, miközben megmutatja neked azokat a képességeket, amelyeket a lelked kínálhat neked ezen a bolygón. A howlit az együttérzés kristálya is.
Az állaga puha, ami arra sarkall, hogy minden cselekedeted gyengédséggel tedd, és ne legyél túl szigorú magaddal sem, mert a jelentős változásokhoz időre van szükség, nem egyik napról a másikra következnek be. Egy nyugtató kő, amelyet ha a párnád alá teszel, segít aludni.
Segíti az önállóság kialakulását, életünk önálló irányítására, figyelmességre ösztönöz.

A howlit természetes állapotában átlátszatlan fehér színű, fekete-szürke erezettel, tökéletesen alkalmas kő ékszerkészítéshez. Sokszor azonban befestik pirosra, amely a vörös korallok környezetbarát alternatívájaként szolgál, valamint kékre, türkizt imitálva. A festetlen howlit azonban kiváló kő a meditációhoz, elmeösszpontosításhoz tökéletes választás. Úgy gondolják, hogy a szürke pókhálószerű vénák olyanok, mint a tolakodó gondolatok, amelyeket tudomásul kell venni, majd el kell menni mellettük. 
Úgy tartják, hogy a howlit olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek segítenek enyhíteni a stresszt, megnyitják az előző életek emlékeit, erősítik a csontokat és a fogakat is. Emlékeztet arra is, hogy sok vizet igyál az egészséged érdekében.
A fehér szín hagyományosan a békét, a nyugalmat képviseli, és új kezdetekre ösztönöz.

Howlitra először 1868-ban, az új-skóciai Windsor város közelében bukkantak. Henry How, híres kanadai vegyész és geológus vizsgálta be, akiről a halála után elnevezték ezt az eredetileg „szilikoborokalcitnak” elkeresztelt szokatlan ásványt. 

Megtalálható még Németországban, Szerbiában, Törökországban és az Egyesült Államokban is,  Kaliforniában és Nevadában.

Az általunk kínált Természetes Howlit Lotus Mala készítése során felhasznált howlit kőzet is Amerikában került kinyerésre. Ezzel garantálva, hogy a legmagasabb minőségű drágakövekkel ellátott ékszert viselhess.

Minden felhasznált gyöngyünk 100% -ban eredeti drágakőből készült, nem használunk műanyagot vagy üveget (vagy bármilyen más típusú hamis gyöngyöt) a maláinkban. A malakészítő manufaktúra kis mértékben továbbalakítja a gyöngyöket (ami jellemző az egész drágakőiparra), de csak a legjobb minőségű és a legtermészetesebb köveket használjuk fel. A felhasznált természetes anyagoknak köszönhetően a felhasznált kövek színe és mérete eltérhet. Így biztosítva, hogy egy egészen egyedi és természetes drágakakövekből készült malát hordhassál.

A csakrákkal való kapcsolata

A howlit kapcsolódik a szellem birodalmához, és felkészíti az elmét a befogadandó bölcsességre és felismerésekre. Segít az előző életek emlékeinek feltárásában, ha a harmadik szemre helyezzük. Abban is segít, hogy elérd a kitűzött céljaidat.
Felhívja a figyelmedet a Holdhoz és annak ciklusaihoz való csatlakozásra, és a Hold befogadó rezgéséből származó lelki előnyökre. Ez a kristály arra szolgál, hogy megnyissa az intuitív készségedet. Meditáció közben használata, javítja a telepatikus, pszichometrikus és látásbeli megérzéseidet. A howlittal képes leszel az isteni tudatosság tanulságait befogadni. Megtanítja, hogy tisztelettel legyél az idősebbek és a környezetük iránt, valamint, hogy ne ítélj előre másokat. Ösztönöz a mértékletesség irányába is.

A howlit csakragyógyító és kiegyensúlyozó hatása

Harmadik szem csakra

Amennyiben a Harmadik szem csakra nincs egyensúlyban, hajlamos lehetsz túlreagálni mások rólad alkotott véleményét, te pedig ezt ellensúlyozva lekicsinylően viselkedhetsz a másikkal, hogy jobban érezd magad. Ilyenkor irigykedhetsz mások sikereire és képtelen vagy elismerni a sajátjaidat.
Ezzel a kristállyal képes leszel felerősíteni az ösztönös megérzéseidet, kreatív gondolataidat és a vizuális képességeidet.
A howlit segíteni fog egyensúlyba hozni a bal és a jobb agyféltekedet. Jó egészségre ösztökéli az arcüregedet, a szemedet, a füledet és az arcod ápoltságát.

koronacsakra

Amennyiben a Korona csakrád nincs egyensúlyban, úgy azt érzed, mintha nélkülözhetetlen lennél a munkahelyeden, vagy állandó együttérzésre lenne szükséged az észlelt igazságtalanságok miatt. Úgy is érezheted, hogy mások mindig félreértenek, és nehezen tudsz a másik felé gyengédséget és jóindulatot táplálni.
Ennek a kőnek a birtokában képes leszel alávetni magad az univerzum magasabb erőinek, és kapcsolódni a körülötted lévő energiák rezgéseihez.
Segíteni fog kapcsolódni a múlt béli életedhez és meghatározni annak hatásait a jelenlegi életedre.
Elősegíti a test egész ideg- és csontrendszerének működését.

A howlit az alábbi csillagjegyek szerencseköve

Ikrek

A howlit lehetővé teszi, hogy az Ikrek még stresszhatás esetén is ésszerű érvekkel alátámasztott , higgadt kommunikációt folytasson.
Ellensúlyozza a felületes gondolatokat és a szórakozottságot. A howlit ösztönzi az érzelmek kifejezését is és segít abban, hogy olyannak mutassa magát amilyen.

Az Ikrek szülöttjei szeretnek beszélni az érzelmekről, megélni már nem annyira. Meglehetősen felületes érzelmeik vannak, a beszélgetés pedig jó eszköz arra, hogy elrejtsék a valódi érzéseiket.

A howlit ösztönzi az érzelmek kifejezését és segít abban, hogy olyannak mutassa magát, amilyen.

A rudraksháról

A rudraksha magok Délkelet-Ázsiában, a fákon nőnek, amelyek áfonyához hasonlítanak. A buddhizmusban és a hinduizmusban a gyöngyökről úgy gondolják, hogy belső nyugalmat, békét biztosítanak, és mentesítenek a negatív gondolkodástól. A gyöngyök az idő múlásával sötétebbek lesznek, mivel felszívják a testen lévő olajokat és az energiát. Úgy tartják, hogy ez még erősebbé teszi a rudrakshát.

Bár a rudraksha magok technikailag nem kövek, mégis erőteljes rezgéseket adnak ki, amelyek típusonként változnak. Az összes rudraksha gyöngy az isteni erőt és annak a fizikai világgal való kapcsolatát szimbolizálja. Ezen a kapcsolaton keresztül érthetőbbé válik az Isten és az emberek közötti komunikáció, lehetővé téve az ember számára, hogy a jólét, a kiteljesedés, a gazdagság és a megnövekedett vitalitás rezgéseivel reagáljon. Nagyban növelik a spirituális energiát, segítik a meditációt és a negatív energia kiküszöbölését.

A maláról

A mala egyszerűen egy gyönygyökből álló fűzér, amit a meditáció során szoktak használni. Egy eszköz, ami segít a mantrák számolásában, és egy tapintható vezérfonálként funkcionál, miközben csendben végezzük a meditációs gyakorlatokat.
A mala gyöngyök sokféle anyagból készülhetnek, de mi csak drágaköveket használunk.

A mala gyöngyöket a jógik és a spiritualitást keresők évezredek óta használják, hogy meditáció közben az elméjük fókuszáltságát fenntartsák. A mala Indiában született meg kb. 3000 évvel ezelőtt (Hindu és buddhista gyökerekkel rendelkezik), és egy speciális stílusú meditáció – az úgy nevezett Japa – közben használták, aminek a jelentése: előad, felmond. A mala kifejezés szanszkrit eredetű szó, ami “meditációs koszorú” jelentéssel bír.

Mi a LotusMalánál megadjuk a lehetőséget neked, hogy olyan eredeti buddhista imádsággyöngyöket viselhess, amelyeket kézell készítettek és buddhista papok áldottak meg Indiában és Balin, az “Istenek szigetén”. Tehát eredeti mala ékszert szerezhetsz be, amelyeket valódi vallási személyek áldottak meg annak érdekében, hogy a lehető legerősebb védelmet nyújtsa, és maximálisan hozzásegítsen a bevonzani kívánt pozitív hatások eléréséhez.

A medálról

Ékszereink nem véletlenül vannak ellátva lótuszt ábrázoló medállal, hiszen az indiai védikus hagyományokban a lótuszvirág a tisztaságot, a szépséget, a termékenységet, a jólétet és a szellemi ébredést jelképezi. Noha a sárban gyökerezik, a lótusz fölé emelkedik, hogy virágozzon a napon. Az isteni szépségű és misztikus lótuszvirágot a tisztaság szimbólumának tekintik, mivel az érintetlen és tisztázatlan homályos vizekből származik, és így társul a szellemi megvilágosodáshoz. A lótusz szimbolizmusa a tudatosság tisztaságára, valamint az átalakulás és az ébredés útjára mutat.
A medál cink ötvözetből készült.

A mala használata

A malákat tradicionálisan imádságok és meditációk alatt alkalmazzák. 

Az emberek különböző okokból használják a malákat. Sokan azért hordják, mert divatos kiegészítőként szolgál a viselete, míg mások pedig imádság közben használják. Sokunk szereti használni meditáció közben, mert a segítségével fókuszált és nyugodt marad az elme. A meditációt be lehet építeni a napi rutinba, ami alapjában véve arra szolgál, hogy megéljük a pillanatot, kapcsolatba kerüljünk Földünkkel és a környezettel, valamint a körülöttünk lévő emberekkel. Segít lelassítani és nyugodt pillanatot teremteni, miközben átgondolhatjuk, hogy mi is pontosan amit csinálunk.

A malával való meditálással kapcsolatban az a legnagyszerűbb dolog, hogy segít egyesíteni mind a szent hangok előadásának, az akupresszúrának, a drágakő terápiának és a mély meditációnak a gyakorlatát. Széles körben hitt dolog, hogy ha valaki használja a malát meditációra, és minden gyöngyön keresztülviszi a gyakorlatot, akkor megvilágosodásra lel.

Különböző ujjak használata a mala gyöngyökön, meditáció közben:

Minden egyes ujjunkon kölönböző akupresszúrás pontok vannak, amelyek az agy és a test különböző pontjait kötik össze. A gyöngyök a meridiánpontokat nyomják az ujjak oldalán, az ujjhegy és a felső csukló közötti középpontban. Az egyes ujjak meridiánpontjainak tulajdonságai:

Jóga közben:

Láttál már gyöngyökből álló jóganyakláncot és elgondolkodtál azon, hogy mi lehet a jelentősége? Nos, a mala gyöngyök használata különösen fontosak a jóga hatodik és hetedik főtagjának a gyakorlásában: dharana (koncentráció), dhyana (meditáció). A mala gyöngy ujjak között tartása egyszerű tudatosságot kölcsönöz a mantra ismétlése közben. A gyöngyök segítenek tisztán tartani az elmét a zavaró tényezőktől és a külső körülményektől. Ez a gyakorlat a koncentráció folyamatos áramlásához vezet.

Vásárlói vélemények

Vásárlói Vélemény
5,0 35 értékelés alapján
5 ★
100% 
35
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
100az értékelők ezt a terméket javasolják Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
LR
07. 13. 2021
Lászlóné R.
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket

Gyors,pontos,megbízható

Nincs rá jobb szavam, imádom! Számomra tökéletes! Pont azt kaptam, amire most éppen szükségem volt.

A
07. 08. 2021
Anonymous
Hungary Hungary

Igényes, szép munka. Ajánlani tudom.

Nagyon tetszik, szép munka. Eddig karkötőnek használtam, kellemes viselet.

ND
04. 19. 2021
Nóra D.
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket

Gyorsan megkaptam,egyszerű rendelés,kedves,figyelmes ügyfélszolgálat.

Olyan,amilyennek vágytam,vártam! Az ásványok fontos részei a mindennapjaimnak,és így már majdnem teljes a készlet! Ez az ásvány is hatásos,és még esztétikus kiegészítő is!

A
04. 13. 2021
Anonymous
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket

Szeretem.

Nagyon tetszik, szeretem. A rugalmas gumira fűzés is hasznos, végre jól tudom illeszteni a kezemre.

A
02. 03. 2021
Anonymous
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket

Nagyon szép

Szép a lánc, pont olyan, mint a képen. A csuklómra is tökéletes

Gyakori kérdések

Bárki! A malák hagyományosan  meditációs segédeszközök. Egy gyöngyfüzér, amely segít fókuszálni. Gyönyörű ékszerkiegészítő is egyben, amely a nap folyamán segít bevonzani a kívánt hatásokat. Amennyiben erőt, szeretetet és további számos pozitív behatást szeretnél birtokolni, egyszerűen viseld az egyik ékszert és segít ezen dolgok sugalmazásában. 

Minden egyes ékszert gyakorlott malakészítők állítanak össze Indiában, Balin, tradicionális technikákat alkalmazva. A láncokon kézi csomózással rögzítik fel a gyöngyöket – ez a mala egyik hiteles vonása. Mindegyik mala lánc és karkötő igazi drágakövek felhasználásával készült (nem használunk műanyagot vagy festett üveget). 

Mivel mindegyik ékszer kézzel készül, drágakövek felhasználásával, ezért mindegyik gyöngy különbözik valamilyen szinten egymástól, minden mala egyedi. Néha a drágaköveken sötétebb, világosabb foltok jelentkeznek, amelyek megjelenése természetes. Mivel nem festettek, ezért lesznek színeltérések a gyöngyök között.

A méretek minden termék leírásában fel vannak tüntetve. Kérünk, vedd figyelembe, hogy mindegyik mala egyedileg, kézzel készített, ezért a méretek hozzávetőlegesek!

A mala gyöngyök tiszteletet és törődést igényelnek, ezért azt javasoljuk, hogy időnként mosd meg őket meleg vízzel és környezetbarát szappannal. Ha szükséges, be is áztathatod egy éjszakára, és puha kefével eltávolíthatod a gyöngyökről a szennyeződéseket. Viszont ne felejtsd el teljesen megszárítani, mielőtt újra hordanád! 

A megrendelt termékét az MPL (Magyar Posta) szállítja neked a megadott címre, vagy a kiválasztott Posta Pontra, illetve Posta Csomagpontra. A megérkezéséről e-mail értesítőt is küldünk.